Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
emirsinan
emirsinan

GİDEN BİR GEMİ

Yorum

GİDEN BİR GEMİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

765

Okunma

GİDEN BİR GEMİ

GİDEN BİR GEMİ

Hep giden bir gemi gibiyim .
Engin denizlerde gezen bir gemi
Ayrıldığım sahili unuttum .
Varacağım liman meçhul
Bilmem nereye sürüklenmekteyim .
Ne yelkenler dolusu rüzgarın
Ne de karanın görünmesi,
Hiçbirinin anlamı yok.
Hep giden bir gemi gibiyim…



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Giden bir gemi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Giden bir gemi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİDEN BİR GEMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL