Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
n.kaygısız
n.kaygısız

sunaktaki damla..

Yorum

sunaktaki damla..

2

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

963

Okunma

sunaktaki damla..

bir yanıtı yoktu
bir sorusu
zifiri bir karanlıkta
daralırken bir nefes..

bir baharı yoktu
bir yazı
seçilmiş bir dalda
iğreti bir çiçeğin..

derdi bilmek
varlığıdır
varın.
dal üzre salınırken bar

bir dirimi yoktu
bir ölümü
bir çiğitiydi ummanda
barış sunağında
bir dileğin..

bir yanıtı yoktu
bir sorusu
zifiri bir karanlıkta
daralırken bir nefes..

09/03/2014
ödemiş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sunaktaki damla.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sunaktaki damla.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sunaktaki damla.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_SUSKUN_ŞAİİR_
_SUSKUN_ŞAİİR_, @-suskun-saiir-
9.3.2014 14:25:18
kutluyorum kaleminizi anlamlı ve güzeldi saygılar....
meselci
meselci, @meselci
9.3.2014 14:08:00

Çok güzel.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL