Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Ah Leyla Ah

Yorum

Ah Leyla Ah

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1256

Okunma

Ah Leyla Ah

Ah Leyla Ah

mecnunu gezdirdin çölde
meftunu boğdurdun gölde
güzel yüzünü göreyim dönde
---------------------ah leyla ah

böylemidir hep leylalar
kahbemidir sevdalar
benide mecnun ettin
----------------------ah leyla ah

biz yaşamadık büyük aşkı
sevdamız olmadı şarkı
ben sende yitirdim aklı
----------------------ah leyla ah

isyanım döndü deryaya
kızdım barışmam leylayla
bıraktım seni mevlaya
----------------------ah leyla ah

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ah leyla ah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah leyla ah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ah Leyla Ah şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
su
suat çakır, @suat-cakir
5.3.2014 23:53:06
5 puan verdi
güzel şiir kutladım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL