Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
NECMİ SELAM YAZAR
NECMİ SELAM YAZAR

SUÇLU YASAKLAR

Yorum

SUÇLU YASAKLAR

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1201

Okunma

SUÇLU YASAKLAR

idamın eşiğine gelmiş andım
son arzum yokmuş sandım
bir ip gerdiler gökyüzünden
yere attılar ruhumu benden

aklım meydancı çıktı bu yüzden
dilim caydı kalbim firari sanıktı
bir dakika demeye söz kalmadı

donuk bakışların abdal sahnesi
düştü ve düştüğü yerde vuruldu
asi bir nedense sonucu ölüm

adı yok bir semtte bulundular
bir mezarı yoktu tarih atamadılar
bilmem günahı neydi o vakitler
mahkum eden suçlu yasaklar

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Suçlu yasaklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Suçlu yasaklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUÇLU YASAKLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL