Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Şa
Şair Ahmet1

Akşamlar Hüzün Dolu

Yorum

Akşamlar Hüzün Dolu

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

994

Okunma

Akşamlar Hüzün Dolu

akşamlar hüzünle dolu
yokluğunda hep hasret var
anlamsız manasız hayat
sensizlikte çok hüzün var

gereği yok yaşamanın
hasretine dayanmak zor
sensiz baharsız mevsimler
yağıyor ömrüme bak kar

sar sıcacık duygularla
ruhumda fırtınalar var
gereği yok yaşamanın
hasretine dayanmak zor

kölecioğlu diyor zor
yar hasreti ateşten kor
yüreğimde yarası var
yanar sönmez o kızgın har

Ahmet kölecioğlu 06-01-1986

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Akşamlar hüzün dolu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akşamlar hüzün dolu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Akşamlar Hüzün Dolu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL