Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

tahammül edemiyorum

Yorum

tahammül edemiyorum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1249

Okunma

tahammül edemiyorum

seviyorsan,seviyorum
sevmiyorsan,sevmiyorum

ne olur! söyle,artık söyleyeceksen

tahammül edemiyorum
buna,daha fazla ben

tam,köşeyi döndü
aşık olabilirdi her an

aşk bu kollarına aldı bizi
sarıp,sarmaladı
aşk bu oldu tamam

böylesi gelip geçici aşklara talimliyim
biraz,asabi olabilirim ama ! ben aşk celladı değilim.

ne olur ! söyle,artık söyleyeceksen

tahammül edemiyorum !sensizliğe daha fazla ben .


düzenleme:13.01.14

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tahammül edemiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tahammül edemiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tahammül edemiyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL