Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
hsnzkn08
hsnzkn08

Körlüğün İffeti

Yorum

Körlüğün İffeti

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

918

Okunma

Körlüğün İffeti

yek vurur sancılar kalbe saplanırcasına
An durur hissiyatlar önemsizleşir
Bağlar çözülür,göz dolar,yitik ezgiler
Gün boğar,beden titrer,kalpler titrek

Azanlar çoğalır ,ozanlar gafil avlar
Aza az yeter ,çoğuna şeytan iş eder
düşlemek gözlerinin saniyesini hissederek
Kalp ritmi çoktan zirvede hüküm sürer.

Gücüme gider gözünün gözüme kör olması
martı uçar kanadı kırık fikriyatı önemsiz
Akşam olur göl boyutunda karanlık çöker
Yüreğime nasır tutar bıçkı dahi fayda etmez

Kör olsan gönül gözüyle görürsün
En büyük körlük bir tarla boyu dönümsüz
Suya giden testiyi kırmadan getirseydi
tüm maharet su içmekten olurdu ödünsüz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Körlüğün iffeti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Körlüğün iffeti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Körlüğün İffeti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL