Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kilimcideruni
kilimcideruni

SUSUZ KALDIM

Yorum

SUSUZ KALDIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

887

Okunma

SUSUZ KALDIM

SUSUZ KALDIM
Karanlığa tohum ektim,
Yağdı yağmur delik testim,
Kurur gider filizlerim,
Hasat vakti Susuz kaldım.

Esmez rüzgar bulut gelsin,
İster rengi kara olsun,
Ateş gibi yanar bağrım,
Dağ yanında Susuz kaldım.

Çorak yere kuyu kazdım,
Bir damlaya razı Aslım,
Yumruğumla taşı yardım,
İndim indim Susuz kaldım.

Mecnun oldum çöle düştüm,
Seraplarla geçti ömrüm,
Teyemmümle Abdest aldım,
Aşk yolunda Susuz kaldım.

Acep yetmez benim Takvam,
Zevceyn olmuş Suyla Esma’n
Yedi yerde döner çarkım,
Okyanusta Susuz kaldım...

Deruni

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Susuz kaldım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Susuz kaldım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUSUZ KALDIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kozalakçı
Kozalakçı, @kozalakci
8.1.2014 23:40:28
Okyanusta susuz kalan bir insan suyu biliyordur herhal!

övgüm nedir biliyor musunuz hiç övemeyeceğim duygularım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL