Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
BenŞiirim
BenŞiirim

Bir Şiirle Tek Hece

Yorum

Bir Şiirle Tek Hece

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1309

Okunma

Bir Şiirle Tek Hece




Üç notayla iki satır, yalnız kalmış bir dize(şiir)

Geceme gündüz katar sessizce gelir bize

Bir de can dostun gelir hayata olmuş meze(aşk)

Eline alır yazarsın bir şiirle tek hece

.............................................AŞK...........(Tek Hece)


Bir şiir ve tek hece...






Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir şiirle tek hece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir şiirle tek hece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Şiirle Tek Hece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
alperen4149
alperen4149, @alperen4149
11.1.2008 09:18:58
KUTLARIM DUYGULU VE İÇİ DOLU BİR ŞİİR...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL