Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mehmet Akif Tiryaki
Mehmet Akif Tiryaki

Hakan Bey ve Ney

Yorum

Hakan Bey ve Ney

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1634

Okunma

Hakan Bey ve Ney

Hakan Bey ve Ney

"-İşte arzuhalim" dercesine
ayrılıklardan şikayetini
mahkemeye vermiş bir ney
kendi bildiğince uzanmış pencerenin önüne

Taranmış dosyalar masa üstünde
beyaz gömlekli takım elbiseli
kol düğmeleri yüzüğünün rengi
lacivert kravatlı ofis kaptanı

Masasının tayfası
burası İstanbul Adalet Sarayı
yirmi beşinci asliye hukuk mahkemesi yazı işleri
avukatlar ofisin müşterisi

Dosyalar tartıldı, posta ve harç ücretleri alındı onaylandı
akşam olup bir gün daha sona erdiğinde saat beşti
çalışanlar ofisi terk etti
Hakan Bey tabakasından bir yaprak tütün sardı

Masasını toparladı
ışıkları dinlendirdi ofisi kilitledi
cam kenarında ayrılıklardan şikayet eden neyine
eyvallah dedi.

22.12.2013 Maltepe saat: 04.48

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hakan bey ve ney Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hakan bey ve ney şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hakan Bey ve Ney şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL