Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
turgaykurtulus
turgaykurtulus

Sevmeye geldim

Yorum

Sevmeye geldim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

681

Okunma

Sevmeye geldim

Merhaba meleğim,canımın içi
Bahçemdeki gülüm,evimin neşesi
Canımın canı,gözümün feri
Seni ömür boyu,sevmeye geldim

Her saniyem,dakikam seninle heran
Bir gülüş,dokunuş,karşımda duran
Aldığım her nefeste sensin derman
Bu canı sana,vermeye geldim

Yaşattın onca güzel tutkuyu
Hayalime aldım senli duyguyu
Film ettim izledim senli kurguyu
Seni senle,tatmaya geldim

Kurtuluş’um yelken açtım sevdana
Gelgitler oldum bazen vurdum kıyına
Gel artık sultanım köşküm sarayına
Gönül zincirini,kırmaya geldim

Turgay Kurtuluş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmeye geldim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmeye geldim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmeye geldim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL