Sesin Aşıp dağları Rüzgârla Iraklara... Taaa ıraklara Kavuşunca Ağlama zamanıydı Vedalarda bile Ağlamadığım kadar... Kimseye deme e mi!.
(çay kokusunu sevdiğimi.)
Menevşe Köylü
Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Vedalarda bile Ağlamadığım kadar... Kimseye deme e mi!. ***Tamam kimselere demem Ablamın adının Menevşe olduğunu hem de Toroslarda köyde olduğunu. Bana sılayı yaşatan bu şiirinizin güzel olduğunu bir ben bileyim bir de Gölgemiz bilsin kutluyorum sevgili Kardeşim.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.