Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şenerkahramansoylu
şenerkahramansoylu

GÜL UMARSIN TAŞ GELİR

Yorum

GÜL UMARSIN TAŞ GELİR

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

817

Okunma

GÜL UMARSIN TAŞ GELİR

Söğüt dalı eğmeyinen kırılmaz
Bu kollar yar sarmayınan yorulmaz
Demedimmi deli gönül ben sana
Davet edilmeyen yere varılmaz

Yola gittim postal bağım çözüldü
Çözüldü de iki ucu toz oldu
Geç kavuştuk kömür gözlü yar ile
Kaderimiş ayrılmamız tez oldu

Garip başa türlü türlü iş gelir
Nicesinden gül umarsın taş gelir
Garip ŞENER gibi çok sevenlerin
Özü yanar gözlerinden yaş gelir

Ahmet ŞENER

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gül umarsın taş gelir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül umarsın taş gelir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜL UMARSIN TAŞ GELİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL