Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
parkbeni
parkbeni

Hayırlı Bayramlar..

Yorum

Hayırlı Bayramlar..

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

2887

Okunma

Hayırlı  Bayramlar..

Hayırlı Bayramlar..


TÜM
EDEBİYAT DEFTERİ
ŞİİR DOSTLARININ
MUBAREK ..
KURBAN BAYRAMI
KUTLU
MUTLU
MUBAREK
OLSUN

PARKBENİ..

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hayırlı bayramlar.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayırlı bayramlar.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayırlı Bayramlar.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GÜLÜMSE İZMİR
GÜLÜMSE İZMİR, @gulumseizmir
18.10.2013 20:28:52
5 puan verdi
Nice bayramlara sağlık ve barış içinde ulaşalım hocam.
Saygılar İzmir'den.
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
18.10.2013 18:39:05
5 puan verdi
sizlerinde bayramını tebrik ederim.
nice nice bayramlara sağlıkla ve mutlulukla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL