Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
umutefe
umutefe

SEN BU AŞKI MAHVETTİN

Yorum

SEN BU AŞKI MAHVETTİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

918

Okunma

SEN BU AŞKI MAHVETTİN


Yalanların çok koydu

Gerçek yüzün bu muydu?

Ah nasılda kanmışım

Hayalimi yok ettin

Sen bu aşkı mahvettin



Dilimdeki ilk sözdün

Gönlümdeki ak yüzdün

Ah vefasız çok üzdün

Hayalimi yok ettin

Sen bu aşkı mahvettin



Yüreğim çok sevmişti

Hayatın bu demişti

Bana yemin etmişti

Hayalimi yok ettin

Sen bu aşkı mahvettin





Bende sönmez bir hardın

Şimdi gönlüm çok dargın

Muradına mı erdin ?

Hayalimi yok ettin

Sen bu aşkı mahvettin










Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen bu aşkı mahvettin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen bu aşkı mahvettin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN BU AŞKI MAHVETTİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL