Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
onr*
onr*

hayat bazen güzeldir

Yorum

hayat bazen güzeldir

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1031

Okunma

hayat bazen güzeldir


kessem damarlarımı
çıksa ruhum dışarı
çıksa da bir bana
pata küte girişse
alsa önüme beni
geçmişime götürse
nasihat etmese de
tek anlatsa sadece
düşünemeye korkarken
bir bir anlatsa bana
aklımdan geçenleri
içimde göçenleri
altında kalanları
üstünde yatanları
hem beynimde olupta
hem beni yutanları
sonra bügüne dönsem
baksam neler düzelmiş
hiç bir şey değişmezse
bazılırı güzelmiş
hayat bazen güzelmiş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hayat bazen güzeldir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat bazen güzeldir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hayat bazen güzeldir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL