Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Gi
Gizl

Geceye giden yolda

Yorum

Geceye giden yolda

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

815

Okunma

Geceye giden yolda

Şafak sırtıma vurur
Ben yürürken geceye
İçime siyah bir sızı dolar
Cismin düşerken heceye

Kesilir bıçak gibi sözler
Ölümü düşürür sabaha
Gönlüm sönmeyi gözler
İsmin bürünür bahara

Gönlüm kırık lakin mağrur
Korkma kıblemsin hala
Ayrılık gibi yağar yağmur
Sesin çınlar her damlada

Adımlarım ecele gider
Sana koşamadıktan sonra
Nefesin dudaklarımda yiter
İsmin kalınca kötü bir hatıra
aCc

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geceye giden yolda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geceye giden yolda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geceye giden yolda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL