Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Diz_Kapak
Diz_Kapak

ELİMİ UZATSAM TUTAR MI

Yorum

ELİMİ UZATSAM TUTAR MI

( 10 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1013

Okunma

ELİMİ UZATSAM TUTAR MI



selamsız bir rüzgar geçiyor yanımdanm
dünden kalan şarkılar
dilimde paramparça



göz ucuyla izlediğim gecenin güzeli
elimi uzatsam tutar mı
adımı sorar mı yüzüne baksam



ses vermedi gökyüzü
acelesi var besbelli





Diz_Kapak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Elimi uzatsam tutar mı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elimi uzatsam tutar mı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELİMİ UZATSAM TUTAR MI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NAZAN DEMİR
NAZAN DEMİR, @nazandemir
24.9.2013 00:49:43
5 puan verdi
kısa ama ustaca şiir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL