Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hüseyin Keleş
Hüseyin Keleş

Düştün aklıma Yine Sen

Yorum

Düştün aklıma Yine Sen

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1177

Okunma

Düştün aklıma Yine Sen

Boşaldın aktın gözlerimden yine dün gece
Hicranla ıslanan mısralara hece hece

Bomboş duvarlarda, boy boy çivi yaraları
Gözlerim takılıp da, daldı gitti bir anlık
Adam yiyen bir yatak,bitmeyen bir çileli gece
Ertelenmiş mutluluklar,bitmesi beklenen bir karanlık.

HÜSEYİN KELEŞ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Düştün aklıma yine sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düştün aklıma yine sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düştün aklıma Yine Sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL