Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
galaoğlu
galaoğlu

Bir hatır var ise gönülde kalsın

Yorum

Bir hatır var ise gönülde kalsın

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1096

Okunma

Bir hatır var ise gönülde kalsın


Mızrap vurma tele boşu boşuna
Tut dilini canım söz sende kalsın
Yansa da bedenin harda ataşta
Kimseler görmesin köz sense kalsın

El edip çağırma canı cananı
Bırakın yurdunda elinde kalsın
Unuttum demesin yada yabana
Bir hatır var ise gönülde kalsın

Acı tatlı günler gelip geçerse
Herkes ektiğini bir gün biçerse
Mezarım üstünde çiçek açarsa
Koparma sevdiğim dalında kalsın
Ekrem madenli
15/09/2013



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir hatır var ise gönülde kalsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir hatır var ise gönülde kalsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir hatır var ise gönülde kalsın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL