Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Kadir Haktan TÜRKELİ
Kadir Haktan TÜRKELİ

Akşamdan kalma şiir

Yorum

Akşamdan kalma şiir

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1591

Okunma

Akşamdan kalma şiir

Akşamdan kalma şiir

hiç saymadım gelen günü,gidecek günkü kadar
birde bakdım yaş kemalda,ayım gitmiş yıl gitmiş !
perdelerim çoktan çekik,kulak seste göz radar
açılmayan kapı dargın,telefonla zil gitmiş

ayım gitmiş yıl gitmiş !
çalınmayan zil gitmiş !

gözbebeğim yolda kalmış,yol’sa sarpaya sarmış
küstürulen yavan sofram, yoğurt,cacık sulanmış
ne bir mektup ne telefon dost yoldaşım kalmamış
bağ bostanım çopur çolak,dalında ki gül gitmiş

dalındaki gül gitmiş !
ağzımdaki dil gitmiş

Kadir Haktan Türkeli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Akşamdan kalma şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akşamdan kalma şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Akşamdan kalma şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kozalakçı
Kozalakçı, @kozalakci
13.9.2013 19:29:00
niçin bah-k-x kullandınız mereak ettim

bax
bah
bak

bu düzlemde
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL