Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
okan yaren
okan yaren

Severek öldü yazın mezar taşıma

Yorum

Severek öldü yazın mezar taşıma

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1024

Okunma

Severek öldü yazın mezar taşıma

mezar taşıma yazın severk öldü diye
asla acı vermesin sevdam kimselere
kara toprak bedenimi sarsada gine
pişman degilim seni asla sevdiğime

karanlık cukur da olsam bile üzülme sakın
sen benim yaşadımğım tek aşkımdın
ne ölümüm senden beni vac gecirir
sana olan aşkım benim ebediyendi

umutlarım bitdiği an bilki ben yokum
sana olan sevdam ile ben kahroldum
bir kefene sarılmış bedenim kalacak
beni sevenler biliyorumki cok ağlayacak
yazan okan yaren

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Severek öldü yazın mezar taşıma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Severek öldü yazın mezar taşıma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Severek öldü yazın mezar taşıma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL