Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
:Şükran Güneri:
:Şükran Güneri:

BANA HAYAT VEREN SENSİN

Yorum

BANA HAYAT VEREN SENSİN

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1322

Okunma

BANA HAYAT VEREN SENSİN

BANA HAYAT VEREN SENSİN

Bahçemize düştün aşkımın gülü
Bana hayat veren yalnız tek sensin.
Rengârenk açarsın sen bahçe sümbülü
Bana hayat veren yalnız tek sensin.

Aldığım nefes de bir tek sen varsın
Damarımda gezen can veren kansın
Ömrüme ömürsün hayatıma cansın
Bana hayat veren yalnız tek sensin.

ŞÜKRANİ kalbini sen yeşertirsin
Donan ellerimi sen ısıtırsın
Cennet bahçesinde sen yaşatırsın
Bana hayat veren yalnız tek sensin.

Şükran Güneri Arslanbay
05.03.2013

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bana hayat veren sensin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana hayat veren sensin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BANA HAYAT VEREN SENSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
savran
savran, @savran
6.9.2013 08:31:42
5 puan verdi
şiirin için tebrikler şairim

umarım sevginiz ömür boyu eksilmez
dost46
dost46, @dost46
6.9.2013 06:51:25
5 puan verdi
Bu ne bitmez bir sevgi,yüreğiniz hep kor ateştir o güzel yüreğini kutlarım...Sevgilerimle can dost
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL