Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
nuhkenis
nuhkenis

geçmiş zaman yaprakları

Yorum

geçmiş zaman yaprakları

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

749

Okunma

geçmiş zaman yaprakları

kimsesi yok ki şairin
şiirden başka
üstünü örten olmaz
bu kara şehirden başka


her imge yeni arkadaştır
yaşar yalnızlık bahçesinde
elinde geçmiş zaman yaprakları
hüzün çiçek açar sesinde

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Geçmiş zaman yaprakları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçmiş zaman yaprakları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
geçmiş zaman yaprakları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL