Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
KARAEFE0906
KARAEFE0906

SENİ SEVMELERE DOYAMIYORUM

Yorum

SENİ SEVMELERE DOYAMIYORUM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1155

Okunma

SENİ SEVMELERE DOYAMIYORUM

Senle olan aşkıma kıyamıyorum
Seni sevmelere doyamıyorum
Sensiz hayat zulümse bana
Ben zaten aşkımı yaşamıyorum

Terkedip gitme sevgilim beni
Aşkın ateşinde bırakma beni
Sil ne olur artık sil gözlerini
Seni sevmelere doyamıyorum

Aşkımız şarkı olsun dillerde
Sevenler yaşatsın tüm gönüllerde
Bizi tanısın bilmeyenlerde
Seni sevmelere doyamıyorum

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni sevmelere doyamıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevmelere doyamıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ SEVMELERE DOYAMIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL