Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Çetin Akyıl
Çetin Akyıl

ELLİSİNDEYSEN VE AŞIKSAN EĞER

Yorum

ELLİSİNDEYSEN VE AŞIKSAN EĞER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2945

Okunma

ELLİSİNDEYSEN VE AŞIKSAN EĞER

deniz yeli bellersin,
boz kırın sert rüzgarlarını.
aşıksan ve ellisindeysen eğer.
mevsim sonbahardır.
çağla çiçekleri,
pembe beyaz zerdali dalları görür gözlerin.
bilirsin.
sıyrık değildir gönlünü kanatan,
ateşler yanar içinde,
soluğun ısıtır sözlerini,
sana bir şey söylemek istiyorum dersin,
ama..
konuşmayı yeni söken çocuk heyecanı vardır içinde,
söyleyemezsin.
mevsim sonbahardır.
yaprak döker,
ve susarsın.
ellisindeysen,
ve aşıksan eğer.

çetin akyıl

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ellisindeysen ve aşıksan eğer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ellisindeysen ve aşıksan eğer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELLİSİNDEYSEN VE AŞIKSAN EĞER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL