Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Tribal Enfeksiyon
Tribal Enfeksiyon

Allah’a ısmarladık

Yorum

Allah’a ısmarladık

( 5 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1847

Okunma

Allah’a ısmarladık

Allah’a ısmarladık




Yolculuk nereye bilmiyorum.
İçimde kırılması güç umutlar
ve aklımın velvelesiyle,
vücudumun yorgunluğu ne alem...



Sorma!
Sanki cümbüş,
sanki kına gecesi...



Eskileri,
ufuklara daldığımda
umut dolu geleceğe,
merhaba derdim.
Şimdileri ise;
Önümdeki ümitlere hoşçakal...



Allah’a ısmarladık...


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Allah’a ısmarladık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Allah’a ısmarladık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Allah’a ısmarladık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
çimdik
çimdik, @cimdik
30.7.2013 12:48:43
5 puan verdi
Dik duruş güzel ama az biraz kapıda aramak bırakmak lazım ki hakeden geri dönmesin.Ne kadar küskün olsada yüreğimiz mutlaka vardır bir ümit ettiğimiz.
Kutlarım.
Evvel
Evvel, @kuskun-cicegim
30.7.2013 08:12:16
5 puan verdi
Güle güle demeyeceğim....Bu kesin şair.
Kalimera.
Kalimera., @kalimera-
30.7.2013 02:30:37
5 puan verdi
Seni dinlemeyi çok seviyorum.

...

Kırarım kafanı, bi daha ne ümitlere, ne de buraya "bay bay" demek yok....
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
30.7.2013 01:49:56
Beğeni:
3
Okunma:
1847
Yorum:
3
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL