Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
alhatip
alhatip

meçhul sevgiliye.

Yorum

meçhul sevgiliye.

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1346

Okunma

meçhul sevgiliye.




Bir kuş olup sana uçabilseydim
Gözlerine bakıp cikcik-leseydim
Ve bir veda busesi kondurup
Ellerinle gözyaşlarım silseydim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Meçhul sevgiliye. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Meçhul sevgiliye. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
meçhul sevgiliye. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
serap_ılgım
serap_ılgım, @serap-ilgim
25.12.2007 13:03:06
vedalar acı verir yüreğime
gözyaşlarını dökmeyesin ellerime
bir gün sende anlarsın beni
şimdi sadece dinliyorum seni....


güzel bir dörtlük kutlarım......

tebrikler.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL