Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
vatan35
vatan35

YENİ BAHARIM

Yorum

YENİ BAHARIM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

636

Okunma

YENİ BAHARIM

Ben gülü sevdim gül bahcesi içinde
yapraklarında bir umut
dalında hayallerim vardı
onu bir deli rüzgar aldı

sevgi denizim
çöl çiçegim
bilsemki cehennem ateşinde kavrulacağım
ama
seni bir an olsun unutmayacağım

dün gece rüyama girdin habersiz
güz yagmurları ıslatmıstı saçlarını
gözlerinde o cocuksu bakışlar
bana uzatıyordun ellerini sevdalım
neden sonra ellerin düştü hazan yapragı misali
bir an sonra

gözlerinde sessiz yakarışlar
ve kayboldun
o sessiz gecemin karanlığında
şimdi odamda uyumadan önce
iki mum yakıyorum
karanlık odamda onlar hiç sönmüyor
mumun biri sen
otekisi ben
hiç karanlık olmuyor artık odam hayatım
ve hayallerim
ve bir sabah uyandıgımda
o mumlar erimiş olacak
ama yanımda yatagımda sen olacaksın YENİ BAHARIM



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yeni baharım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeni baharım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YENİ BAHARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL