Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
mehmet necip özmen
mehmet necip özmen
VİP ÜYE

Yalnızsın Sen

Yorum

Yalnızsın Sen

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

958

Okunma

Yalnızsın Sen

ne ki insan
ne ki kelebek
ne ki balık
bir iz
bir çöp
belki bir dal
küçücüktür insan

ne ki yıl
ne ki ay
ne ki gün
uçacaktır
geçecektir
anlık değil mi yaşam

ne ki dün
ne ki evvelsi gün
ne ki düğüm
ne ki çözüm
değil mi ölüm
değil mi yalnızlık beklenen
değil mi sessizlik her şey


değil mi ben
değil mi sen
yalnızlık
değil mi evren

30 ocak 2004/Denizli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalnızsın sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızsın sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnızsın Sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çiğdem Bekar Abilov
Çiğdem Bekar Abilov, @cigdembekarabilov
23.12.2007 23:48:24
Değil olsa iyi olur.Yalnızlık,sabrın en büyük düşmanıdır.Yüreğinize sağlık Hocam
Deruni
Deruni, @deruni
23.12.2007 23:08:40
Çok güzel omuş şiiriniz. Ama yalnız değil insan evren yalnızlık değil. Rabbiyle buluşmuşsa gönlü insanın, yalnız değil. Ama Rabbini unutmuşsa yapayalnız.
ufurmelerim
ufurmelerim, @ufurmelerim
23.12.2007 22:12:49
küçücüktür insan
bu benim!
tebrik ederim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL