Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kosarli 47
kosarli 47

CANIMIN İÇİ

Yorum

CANIMIN İÇİ

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1970

Okunma

CANIMIN İÇİ

CANIMIN İÇİ

Kalem küskün şiir yazmaya gelmiyor,
Kalem olmadan kalpten şiirler akmıyor,
Heceler kelimeler küskün, akla gelmiyor,
Mehtabı olmayan gece gibi güneş doğmuyor,
İnan canımın içi sen olmadan sevda aşk olmuyor,

Geceler sessiz, yıldızsız, bu can bu şair sensiz,
Söyle canımın içi sen nasıl nefes alıyorsun bensiz,
Üstüme batan her güneşin geceleri yıldızsız sensiz,
Çıplak ayakla sahilinde dolaştığım deniz yakamozsuz
Uğruna savaştığım bu sevda sen olmadan çok onursuz..

kosarli47/mehmet emin dağ


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Canımın içi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canımın içi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CANIMIN İÇİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Muharrem Küçük
Muharrem Küçük, @muharrem-kucuk
2.7.2013 19:09:23
yalın bir şiirdi,duyguyu yansıtıyor birer birer satılar..kutlarım.
RABATLI
RABATLI, @rabatli
2.7.2013 16:57:26
Bazen kalem susar...Yürek dizelerinizi kutluyorum...Rabatlı
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
2.7.2013 16:49:25
Yine çok güzel bir şiir kutlarım selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL