Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
dosmehmet
dosmehmet

24 HAZİRAN

Yorum

24 HAZİRAN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1255

Okunma

24 HAZİRAN

24 HAZİRAN


Yine bu gün bir Yirmi dört hazirandı,
Gönül epey önceleri bir aşka kandı,
Ömür biter aşkı asla bitmezdi sandı,
O yüzdendir eros hep ihanetle yandı.

Yazarsın ya yazdığın seni asla okumaz,
Anılara nerededir diye asla dokunmaz,
Aşklar hiç bir zaman ihanete sokulmaz,
Demek tek başına aşka adres sorulmaz.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
24 haziran Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 24 haziran şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
24 HAZİRAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL