Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kosarli 47
kosarli 47

KAHRETSİN Kİ

Yorum

KAHRETSİN Kİ

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

766

Okunma

KAHRETSİN Kİ

KAHRETSİN Kİ

Yalnızlık ağır gelir yazılan her şiire,
Sevda aşk yakışırdı inan iki kişiye,
Bırakıp gitmek yakışmaz sevgiliye,
Kahretsin ki bu acı senden hediye.

Gözyaşlarımdır sayfalara damlayan,
Seven yüreğimdir ardından ağlayan,
Kanayan kalbimdir kabuk tutmayan,
Kahretsin seven kalbimdir ölmeyen.

Çektiklerim az gelir yazılan şiirlere,
Ne vardı bırakıp ta sen gittin ellere,
Arkanda gözyaşları dönüştü sellere,
Kahretsin ki onurunu serdin yerlere.

Üşürüm donarım her yazılan hecede,
Bir başıma dolanırım mor gecelerde,
Dilde dua, senin için baş secdelerde,
Kahretsin ki zaman yetmiyor ölmeye.

kosarli47/mehmet emin dağ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kahretsin ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahretsin ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAHRETSİN Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL