Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Frkglrsmsntrme
Frkglrsmsntrme

Göz yaşları

Yorum

Göz yaşları

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

829

Okunma

Göz yaşları

Mevsimler ellerimde...
Ve, yüzümü yıkıyorum,
Kırık çanaklara birikmiş,
Taze göz yaşlarım ile.

Kirli kalbimi temizliyorum,
Yıkıyorum,cilalıyorum,boyuyorum,
Yıllar yılı akmayan,
Taze göz yaşlarım ile.

Bir atölye gibi zihnim,
Her ustadan bir ses geliyor.
Ancak ustabaşı benim, ben boyuyorum,
Taze göz yaşlarım ile.

Bahçelerdeyim mevsimler içinde,
Çiseler pul olmuş gül yapraklarında.
Ben yoncalarımı suluyorum,
Taze göz yaşlarım ile.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Göz yaşları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Göz yaşları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Göz yaşları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL