Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Havariler
Havariler

Umutlarla Yaşarım

Yorum

Umutlarla Yaşarım

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

730

Okunma

Umutlarla Yaşarım

Gün bitip ay süsler gecemi
Pırıl pırıl yıldızlar eşliğinde
Gecenin soğuk koynunda
Yeni günü umutla beklerim

Her güne geleceğin umuduyla başladığım gibi
doğan güneşi yeni bir umut diye gözlerim
Gün batımında kaybolan umutlarıma
Gün doğumunda yenilerini eklerim

Ve usulca dağılır karanlık
Yüzüme bir gülümseme yayılır
Güneş görünürken tepelerden
Umutlarım aydınlanır gönlümde

Her güne geleceğin umuduyla başlarım
Ve her biten günü sevinçle uğurlarım
İşe böyle umutlarla yaşarım

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Umutlarla yaşarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umutlarla yaşarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Umutlarla Yaşarım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sermin Çınar
Sermin Çınar, @sermincinar
29.5.2013 17:12:47
5 puan verdi
ne güzel bir şiirdi bu.kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL