Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Kadir Haktan TÜRKELİ
Kadir Haktan TÜRKELİ

Ufukda gördüğüm yıldız/dı nova

Yorum

Ufukda gördüğüm yıldız/dı nova

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1065

Okunma

Ufukda gördüğüm yıldız/dı nova

Ufukda gördüğüm yıldız/dı nova

oturmuş yüreğimize
bir sevdanın türküsü
yıllar yılı
takılmıştır dilimiz/e
n o v a yıldızı

ne dün dün/de asılı kaldı ?
ne bugün yerin/de
işini şansa bırakmayan
karınca
ve/ya
bölüşümcül A R I
misali

oturmuş yüreğimize bir sevdanın
türküsüdür alnımız da
taşınan
tek cephe,
tek yol,
Devrim uğruna

yer...!
gök...!
inlerken u ğ r u n a
sol yumuruğumuz da
sıktığımız
N O V A yıldızı


Kadir Haktan TÜRKELİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ufukda gördüğüm yıldız/dı nova Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ufukda gördüğüm yıldız/dı nova şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ufukda gördüğüm yıldız/dı nova şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
29.5.2013 18:32:51
5 puan verdi


Usta kalemi alkışlıyorum.........
Sevgiler selamlar sana Kadir
sunduzyaşar
sunduzyaşar, @sunduzyasar
29.5.2013 14:50:24
5 puan verdi
inandığını inandığı şekilde eğmeden bükmeden söyleyen şair kutlarım yürekten her daim saygımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL