Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mutimuti
mutimuti

DÜN GECE

Yorum

DÜN GECE

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

684

Okunma

DÜN GECE

Senden kalan mektupları okudum dün gece.
Seni gördüm uzun uzun satırlarda,
Ve ağladım sessizce...

Kâfiyelerim günün yorgun hâli,
Dizeler özlem dolu, titrek...
Her kelimesinde bir bir işlenmiş adın.
Bende saklı güzel gözlerinin hâtırası,
Akıyor yudum yudum yüreğime...

Senden kalan resimlere baktım dün gece.
Aşkımızı gördüm her birinde,
Ve gülümsedim sessizce...

MUTAHHARA ARLI ÖZKÖK / muti

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dün gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dün gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜN GECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL