Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
TANER METİN
TANER METİN

YÜREĞİME DÜŞTÜĞÜN GECE

Yorum

YÜREĞİME DÜŞTÜĞÜN GECE

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

771

Okunma

YÜREĞİME DÜŞTÜĞÜN GECE

YÜREĞİME DÜŞTÜĞÜN GECE

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüreğime düştüğün gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğime düştüğün gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREĞİME DÜŞTÜĞÜN GECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nuran KARACA Susmaz Siirl
Nuran KARACA Susmaz Siirl, @nuran-karaca-susmaz-siirler
26.5.2013 21:45:55
5 puan verdi
kaleminize yureginize sgalik her Zaman zevkle takip ediyorum o guzel paylasimlarinizi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL