Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
YorGun ŞaiR.
YorGun ŞaiR.

ÖYLE KİŞİLER VARKİ AŞKA İNANMAYAN

Yorum

ÖYLE KİŞİLER VARKİ AŞKA İNANMAYAN

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2027

Okunma

ÖYLE KİŞİLER VARKİ AŞKA İNANMAYAN

ÖYLE KİŞİLER VARKİ AŞKA İNANMAYAN



bir Sevda var içimde alev gibi yanan
İçimden cıkartsam dünyayı ağlatacak kadar var
Deraldı yüreğim senin sevdanla yar
Taşarsa çok canlar yakar inan

Seversen aydınlanır dünyam yar
Gidersen çok canlar yanar inan
Geç kalma kalbimde alev sarmadan
Alev sararsa kalbimi sende yanarsın inan
İşte o zaman biter bu sana olan sevdammmm

Bir sevda var içimde alev gibi yanan
Ağlarsan daha’da alevlenir yüreğim yar
Seversen yüreğim can atar inan
Sev artık bu çürüyen bedenimde yanmadan
Ama bu dünyadan gene gidemem sen olmadan
İNANNNNN
Yazan: Hüseyin hazar
( AZADİ_73)

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Öyle kişiler varki aşka inanmayan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle kişiler varki aşka inanmayan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖYLE KİŞİLER VARKİ AŞKA İNANMAYAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
27.6.2013 12:32:06
5 puan verdi
Aşka düşüp çeken bilir inanmak para etmez ki... Anlatım güzeldi kutlarım selamlar...
çimdik
çimdik, @cimdik
29.4.2013 12:17:01
5 puan verdi
Belli ki sevdan derin.
Ama unutma ki sevgi de öfkeye yer yoktur.Çünkü öfke her konuda kendinin bile ummadığını yaptırır insana.
Aramıza hoşgeldiniz.
Kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL