Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
muratcetin
muratcetin

Yusuf'umu küstürdünüz geceler

Yorum

Yusuf'umu küstürdünüz geceler

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

3,5

Puan

1335

Okunma

Yusuf'umu küstürdünüz geceler

Zindan iki hece
zifiri karanlık
orta yerinde bir tek ben
silüyeti düşer kör duvara asılı
kahrolası başımda ah şu bitmez,
sonu gelmez yalnızlık.

Neden sus pussun zavira
prangalar söyleyin
nedir sizdeki bu hüzün
Yusufumu küstürdünüz yoksa geceler
ağla Züleyha ağla
ihtirasının bedelini öder mi bilmem,
bilmem Yusufa zindanları
reva gördüğün geceler...

Murat Çetin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

2.0

50% (1)

Yusuf'umu küstürdünüz geceler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yusuf'umu küstürdünüz geceler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yusuf'umu küstürdünüz geceler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL