Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Y. Kaya
Y. Kaya

gözlerin I

Yorum

gözlerin I

2

Yorum

9

Beğeni

0,0

Puan

890

Okunma

gözlerin I




gözlerim, sefasını sürüyor şimdilik gözlerinin
cefasınıda çekecektir elbet birkaç zaman sonra
hem, böyle bir şey değil miydi zaten aşk

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gözlerin ı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerin ı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gözlerin I şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sev_tap
Sev_tap, @sev-tap
24.4.2013 16:14:29
sanırım öyle bir şey aşk...

kısacık ama 12'den vuran bir şiir...

tebrikler, sevgiler şair...
Necla Kezban Turan
Necla Kezban Turan, @kezbanturan
23.4.2013 12:06:30
bak bunlar nokta atışlı şiirler heee...:))
güzeldi Yaşar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL