Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
tahir yıldız
tahir yıldız

BİR İÇİM(DEKİ)MEMLEKET

Yorum

BİR İÇİM(DEKİ)MEMLEKET

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

825

Okunma

BİR İÇİM(DEKİ)MEMLEKET



EZİLMİŞLİĞİN , haksızlığın şahididir toprak!
ALIN terini biçerken orak,
SAMAN kokusu ve sararmış yaprak...
ODUN ateşine bir çaydanlık koy ,altını da yak!
DEMLENSİN hasretin,
ŞİMDİ doldur içelim...
MEMLEKET HASRETİNDEN bir bardak.

TAHİR YILDIZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir içim(deki)memleket Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir içim(deki)memleket şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR İÇİM(DEKİ)MEMLEKET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL