Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
emin oğlu mustafa
emin oğlu mustafa

KÖYDEKİ KADINA BİR ÇARE BULUN

Yorum

KÖYDEKİ KADINA BİR ÇARE BULUN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

935

Okunma

KÖYDEKİ KADINA BİR ÇARE BULUN

KÖYDEKİ KADINA BİR ÇARE BULUN

Evde kölemiyim hizmetcimiyim
Herşey omuzumda nasıl edeyim
Erkenden kalkarım ben sabahleyin
Köydeki kadına bir çare bulun

Çamaşır bulaşık hepsi kadına
Çocukları hazırlarım okula
Günde üçkez giriyorum ahıra
Köydeki kadına bir çare bulun

Evin beyi sabah çıkıp gidiyor
Bütün evin işi beni bekliyor
Koştura koştura canım çıkıyor
Köydeki kadına bir çare bulun

Üsdüme yıkdılar bütün işleri
Evde hanım değil sanki hizmetci
Nerden akıl ettim ben evlenmeyi
Köydeki kadına bir çare bulun

Sabah akşam hayvanları yemlerim
Herşeyin kahrını bir ben çekerim
Ne sigortam var nede emeklim
Köydeki kadına bir çare bulun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Köydeki kadına bir çare bulun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Köydeki kadına bir çare bulun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KÖYDEKİ KADINA BİR ÇARE BULUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL