Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ayranci
ayranci

Gözlerinde yaş gördüm.

Yorum

Gözlerinde yaş gördüm.

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1608

Okunma

Gözlerinde yaş gördüm.

Yatağa yattım döndüm,
Uykuda yâri gördüm,
Seslenir acı sözle,
Gözlerinde yaş gördüm.

Siteminde bin cefa,
Nerdesin der bin defa,
Özlemiş belli ağlar,
Gözlerinde yaş gördüm.

Kolları açtım sardım,
Öptüm kokladım sandım,
Rüyaymış meğer kandım,
Gözlerimde yaş gördüm.

Siteminde bin cefa,
Nerdesin der bin defa,
Özlemiş belli ağlar,
Gözlerinde yaş gördüm.

SADECE KENDİSİ 37 SÖZCÜK NAKARAT TEKRARI İLE 50 SÖZCÜĞE TEKABUL EDER.
SÖZ-MÜZİK : MUHARREM AYRANCI


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gözlerinde yaş gördüm. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerinde yaş gördüm. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gözlerinde yaş gördüm. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Funda SAĞLAM
Funda SAĞLAM, @fundasaglam
22.3.2013 00:18:44
5 puan verdi

Siteminde bin cefa,
Nerdesin der bin defa,
Özlemiş belli ağlar,
Gözlerinde yaş gördüm.


ağlatma artık sende be şair:)

tebrıklerimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL