Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Bülent Akagün

GÜLÜ SEVMEK...

Yorum

GÜLÜ SEVMEK...

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1548

Okunma

GÜLÜ SEVMEK...

Gülümdün,seni sensizlikte yaşadım da ah etmedim,
Üzülmedim üzülmem de inan, bak yine ben benim,
Laf’da sen,düşde sen,hayalimdin hep de hayalimsin.
Sensizlik şavkı vururken yüreğe,bendeki ufka varansın,
Edep bildim saygıyı,saygı duyduğum ilk’de ilk aşkımsın,
Neler,nelerden sonra güzeller güzeli ,dostsun canısın...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gülü sevmek... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülü sevmek... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLÜ SEVMEK... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fırtına.
fırtına., @firtina-
18.3.2013 19:28:26
5 puan verdi
severken güzel, sizin içinde dikenine katlanmakda güzel olmalı, ne de olsa duygusal olmak güzel bir şey elbet güzel şiirdi

Tebrikler

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL