Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Labarnas
Labarnas

Kıta Atışmaları...1

Yorum

Kıta Atışmaları...1

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1373

Okunma

Kıta Atışmaları...1

" Sen yaz saatine geçtin mi
Ben kış saatine geçerim.
Ortak bir saatimiz bile yok
Sen bir saat ileriye geçtin mi
Ben bir saat geriye geçerim.
Bu saatler ve mevsimler
Bize düşman mı sevgili...."




Mevsimlerimiz ayrı işliyor, rüzgârlarımız ters
Hislerimiz kayıp ezgiler gibi ayrılıkla unutulmuş
Kaderde ortak bir an bile yok aynı yıldızı izlediğimiz
Sana dair şiirlerde bile her mısra birbiriyle kavgalı..
Bu mevsimler ve bu insanlar bize düşman mı sevgili.....



İlk dörtlük sevdiğim kalemi kuvvetli bir arkadaşıma ikincisi bana aittir...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kıta atışmaları...1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıta atışmaları...1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kıta Atışmaları...1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
katre izm
katre izm, @katreizm
4.3.2013 00:12:36
5 puan verdi
Üstüme alınasım geldi ama
emin de değilim nar çiçeğim Bana mı yazdın acaba :)Yazmasanda muhim deıl yinede ,Yanaklarından ve kaleminden öperim değerli kardeşim benim:)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL