Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sardor
sardor

BİR ŞAİR TANIDIM ÇOK DERTLİ İDİ

Yorum

BİR ŞAİR TANIDIM ÇOK DERTLİ İDİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1858

Okunma

BİR ŞAİR TANIDIM  ÇOK DERTLİ İDİ

BİR ŞAİR TANIDIM ÇOK DERTLİ İDİ



Bir şair tanıdım çok dertli idi
Dertlerini şiir yerine yazıyordu
Konuşurken sırlarını hiç söylemezdi
Sevdiği insanı arıyordu sanki

Yaralı gönlünü herkesten gizlerdi
Çok iyi birisiydi, çok konuşurduk
Ne kadar konuşsakta sırrını vermedi
Sevdiğini kaybetmiş bir hali varndı

Dünyada yaşama maksadı bumuydu
Şaşırdım çektiği çileyi görüp
Kendini avutuyordu yazdığı şiirlerle
Kalbindeki sıkıntıyı gözleri anlatıyordu şiirleriyle

Onu her gördüğümde hep düşünürdüm
Neden bu hayatta iyiler hep mutsuz diye
Onun mutlu olmasını çok isterdim
O bambaşka bir insandı, hep içi ağlıyordu

SERDAR
2/2/2013.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir şair tanıdım çok dertli idi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir şair tanıdım çok dertli idi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR ŞAİR TANIDIM ÇOK DERTLİ İDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL