Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Sukutun girdabına mahkûm…

Yorum

Sukutun girdabına mahkûm…

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1497

Okunma

Sukutun girdabına mahkûm…

Sukutun girdabına mahkûm…


Sen özleyemem pek diyordun
Kâbusların eşiğinde sabahlarken
Her halimde değişikliği yaşarken
Hislerime müdahale edemiyordun

Bazen unuttuğunu dahi düşündüm
Martıları seyrederken gece yazarken
Sukutun girdabına mahkûm hayallerim
Gecenin karanlık göğsünden besleniyordu

Dağlara yaslanırken seyrettiğim bulutlar
Seni anlatıyordu, hayalinle yaşatıyordu
Hoyrat ellerin pençesinde makûs melalim
Gönül mevsimlerim senin sevdanı arıyordu

Kör kuyuların da kuruyan umut bekleyişleri
İklimleri değiştiren hercümerç hayallerim
Toprağın şefkatini ararken yağan yağmurlar
Senden şarkılar mırıldanıyordu nağmelerinde

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sukutun girdabına mahkûm… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sukutun girdabına mahkûm… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sukutun girdabına mahkûm… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun, @mustafacilasun
29.1.2008 11:52:29
Çok teşekkürler ediyorum, size selam eğliyorum...
_SiYaH_
_SiYaH_, @-siyah-
4.12.2007 17:56:00
Tebrikler Yüreginize saglık....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL