Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Suphi Capaci
Suphi Capaci

SOLDURMAYIN CICEKLERI...

Yorum

SOLDURMAYIN CICEKLERI...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2422

Okunma

SOLDURMAYIN CICEKLERI...


Sevdigine bir cicek almakla
Hele bir Gül olunca
rengide kirmizi hemen sevdigini ararsin
sözlerinin yerini tutumu sanarsin

Nasil o güzelim Gülü
dimdik ve mis kokulu veriyorsan
sevdigini o anlikta olsa mutlu ediyorsan
söyleyecek bazen söz bulamiyorsan
sus konusma senin icin Gül konussun

Nasil sevdigini iligi ile sularsan
seni aradiginda yaninda sen olursan
iste bir gülde öyledir senden ilgi bekler
sakin sulamayi unutma yoksa boynunu büker

Soldurmayin cicekleri
koparmayin sakin dalindan
sayki sevdiginin sevgisini odur koruyan
ne kadar sen bakarsan o güle
iste okadar yasar askin o sevdigin ile...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Soldurmayın cıceklerı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soldurmayın cıceklerı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOLDURMAYIN CICEKLERI... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL