Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
TAHSİN ÇAYIROĞLU
TAHSİN ÇAYIROĞLU

Aklımı tutamıyorum

Yorum

Aklımı tutamıyorum

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1687

Okunma

Aklımı tutamıyorum

Aklımı tutamıyorum

İçimi ürpertiyor,
Yalnızlığım!
Bir uğultu dökülüyor,
Kenârından bir uçurumun!
Duymak ister gibi sensizliği,
Rüzgâra bırakmak benliğimi,
Üfürmek üstümden sihr-î efkârını!
Beyhûde olmuyor!
Sensiz olmuyor!
Çaresizliğini duyuyorum ıstırabın!
Lâkin elveremiyorum!
Uzandıkça ellerim,
Sana elveremiyorum!
Divâne ellerim,
Sensizliği bulamıyorum!
Aklımı tutamıyorum!

27.01.2007 İstanbul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aklımı tutamıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aklımı tutamıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aklımı tutamıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL